Kriminelle utlendinger skal ut!

La det være helt klart: Kriminelle utviste utlendinger skal ut av Norge. 

TV2-nyhetene har rettet søkelyset mot at politiet i noen saker møter store utfordringer med å få til utsendelse av personer som er utvist på grunn av straffbare forhold. Problemene for politiet i Norge er her det samme som for politiet i andre europeiske land.

Vi jobber imidlertid hele tiden med å få til en mer effektiv utsendelse av kriminelle utlendinger. Politiet gjør en fremragende innsats og i fjor tvangsreturnerte vi over 2.200 kriminelle utlendinger. Siden Denne regjeringen og FrP kom til makten har vi tvangsreturnert nesten 10 000 kriminelle utlendinger, mange av dem har holdt til i Oslo. I samme periode har vi sett en stor nedgang i kriminaliteten.

Med andre ord. Dette er noe vi tar på det dypeste alvor, og vi skal gjøre det vi kan for å bli enda bedre. Det er selvsagt ikke slik TV2 ønsker å fremstille det. Kriminelle utlendinger skal vi gjøre alt vi kan for at blir sendt ut.

Dersom det er noe i praksis som bør endres eller noe i regelverket som står i veien for en effektiv praksis, skal vi ta tak i det med en gang.

Ha en fin dag alle sammen!

– Sylvi.

9 kommentarer om “Kriminelle utlendinger skal ut!

 1. Kriminelle utlendinger som ikke oppgir sin indentitet må inn på strenge soningsforhold at de heller vil sendes hjem. Ikke rart at vi trenger mere politi for å ivareta all kriminaliteten fra utlandet. Nrk og tv2 som representerer hylekoret er med på å få økt innvandring av kriminelle. Jeg frykter at når de muslimske miljøene som ikke vil integreres blir store nok så vil radikale muslimer kunne operere derfra som i Mollenbekk i Belgia.

  Liker

  • Det var helt tragisk å se norske myndigheter slippe ut på gata, banditter som utgjør en stor fare for norske borgere.

   Liker

 2. Dette er skremmende saker for samfunnet,dette må det bli satt en politisk fortgang i og at kriminelle slippes ut på gata etter pågripelse er helt vanvidd.Elden sier det er hjemmel for fengsling og utsendelser når det foreligger som i saker.

  Liker

 3. NAV forstsetter gjernet å betale måntlig støtte til disse kriminelle selv om de blir sendt ut, noen MÅ ta styringen fra NAV.

  Liker

 4. Finner det rart at den omhandlede utlendingen i Åsted Norge, som er dømt i Belgia, ikke er returnert dit. Er dette unnfallenhet fra politiets side?

  Liker

 5. 😊 Du jobber godt å hardt både i motvind og med vind ! Tusen takk for det 😊 Men har ett spørsmål anng utvisning. For noen uker side var det snakk on 100. Somaliere som skulle utvises,..mange også på grov underslag fra NAV. Så ble saken borte eller dysset ned?! Er det noen grunn til det
  Hilsen Stine Malmstein 😊

  Liker

 6. Kriminelle utlendinger bør selvfølgelig utvises. Vi har nok kriminelle slik det er, ytterligere import av sådanne er unødvendig. Immigranter (uansett årsak) som ikke kan redegjøre for sin ID (nekter, falske papirer etc) bør interneres i lukkede leire i påvente av klarert ID. Deretter returneres så snart dette er mulig. Dersom oppholdet i en slik leir varer lenge nok, så vil nok disse immigrantene etter hvert samarbeide. Personer som nekter å oppgi ID eller har falsk sådan, har noe å skjule. En slik praksis vil gi signaler til andre som ønsker å komme til Norge: Ikke lyv. Det får konsekvenser.

  Liker

 7. Hei Sylvi
  Vil bare si at du gjör en utrolig fantastisk jobb!
  Stå på!
  Vi ber for deg, og dine!
  Hilsen Jan Samuel fra Forsand.

  Liker

Kommentarer er stengt.