Arbeiderpartiets løgnkampanje

Desperasjonen i Arbeiderpartiet når nye høyder. Nå er det ikke deres egen politikk som er viktigst, men å angripe H og FrP med usannheter.

Det har vært en voldsom mengde angrep, løgner og påstander som rett og slett ikke stemmer. Nivået i denne valgkampen reagerer jeg på. Folk må gjerne kritisere meg og vår politikk, men jeg mener de må ikke fare med usannheter når de gjør det. Vi må ha en ordentlig debatt. I dette innlegget går jeg gjennom påstandene som er kommet som er feil. Her er sannheten:

Påstand 1: «Listhaug skaper splid og et kaldere samfunn»

Svar: Nei, selvsagt gjør jeg ikke det. Alle som kjenner meg vet hvordan jeg er som person. Men det som alltid har vært grunnleggende for meg, helt siden jeg var liten, har vært å snakke direkte og tydelig. Jeg kommer ikke til å skyve problemene under teppet når vi står overfor dem. Når det er andre som sprer løgn og kommer med hårreisende uttalelser mot meg, kan man spørre seg hvem det er som skaper splid.

Det er viktig at vi tar opp utfordringene, også innenfor integrering. Mye går godt, men det er fortsatt områder vi må jobbe med. For de som hevder jeg skaper frykt overfor innvandrere, stemmer ikke dette. Holdningene til nordmenn overfor innvandrere er faktisk blitt bedre de siste årene.

Det må være mulig å skille mellom å diskutere innvandrings- og integreringspolitikk, og synet på innvandrere. Det er veldig mange av dem som jobber, står på, og gjør en fantastisk innsats i Norge. Det betyr ikke at vi må slutte å diskutere utfordringene.

Påstand 2: «Listhaug er ikke opptatt av integrering, bare innstramning»

Svar: For det første er det selvsagt en sammenheng mellom innstramninger og integrering. Antallet som kommer til Norge har nødvendigvis en sammenheng med hvor godt vi evner å integrere dem.

For det andre er jeg veldig opptatt av integrering. Det siste året har jeg besøkt integreringstiltak i blant annet: Harstad, Vadsø, Larvik, Steinkjer, Oslo, Kristiansand, Bergen, Tønsberg, Nordmøre og Florø. Grunnen til at det ikke er enda flere er graviditet og fødselspermisjon.

 • Noe av det vi har gjort på integreringsfeltet det siste halvannet året:
 • Innført et kurs i norsk kultur og verdier på 50 timer for alle asylsøkere fra dag én.
 • Opprettet integreringsmottak for motiverte asylsøkere med høy sannsynlighet for opphold for å komme raskt i gang med integreringen.
 • Krav om arbeidspraksis for alle i løpet av introduksjonsprogrammet.
 • Forebygge vold i mottak.
 • Enklere å få arbeidstillatelse og komme raskt inn i arbeid.
 • Økt ekstratilskudd for å gi bedre oppfølging i integreringen
 • Hurtigspor inn i arbeidsmarkedet for de med etterspurt utdanning.

Her er fra da jeg la frem Frp/H-regjeringens integreringsmelding med 69 egne tiltak. Du kan trykke på denne lenken om du vil lese alle tiltakene. Disse er vi godt i gang med, og mange av dem er allerede på plass!

blogginnlegg

Påstand 3: «Listhaug mener flyktninger blir båret på gullstol til Norge.»

Svar: Det har jeg selvsagt ikke sagt. Det jeg sa var at man må bruke en betydelig egeninnsats for å bli integrert i Norge. Det er ikke noen enkel sak, og det er ingen politikere som kan vedta at noen blir integrert. Det tror jeg de aller fleste er enige i. Jeg mener selvsagt ikke at flyktninger som gjennomgår en helt forferdelig reise, hvor de risikerer liv og helse, blir båret på gullstol! Her er hele sitatet mitt, satt i sammenheng:

– Den viktigste faktoren for god integrering er at utlendingen selv vil integreres. En kan ikke bli båret på gullstol inn i Norge. Det må stilles krav, og det gjør vi med dette forslaget. Det må få konsekvenser om man ikke oppfyller kravene.

Påstand 4: «Listhaug vil skrote menneskerettighetene» og påstand fra Rødt: «[Forslag om lukkede mottak] kan sammenliknes med nazistenes okkupasjon»

Dette er feil. Jeg har sagt at vi må utfordre internasjonale konvensjoner der de står i veien for å sikre tryggheten til norske borgere. Selvsagt støtter jeg opp om menneskerettighetene. De er viktige av mange grunner. Men når vi står i en usikker tid må vi se på det handlingsrommet vi har, og sørge for at tryggheten til de som bor i Norge blir ivaretatt.

Det er av og til saker, uavhengig av hvem som sitter i regjering, hvor det behandles saker i domstolene knyttet til menneskerettighetene.

Theresa May, statsministeren i Storbritannia har sagt at dersom konvensjonene står i veien for tryggheten til folket, vil hun endre dem. Er hun også ekstrem?

I Arbeiderpartiets eget partiprogram står det: «Samtidig vil vi ta initiativ til en gjennomgang av internasjonale konvensjoner for at disse bedre kan tilpasses vår tids flyktningsituasjon.»

Hvem mener vi skal settes i lukkede mottak?

I tillegg til de som ikke klargjør ID når de kommer, må vi kunne ha kontroll med de som ikke bidrar til oppklaring av sin ID når de skal sendes ut. Vi har noen eksempler på farlige personer som vi ikke kan holde bak lås og slå fordi de ikke oppgir ID og vi derfor ikke finner ut hvilket land de skal sendes til. Når menneskerettighetene hindrer oss her, mener jeg vi må utfordre dem. Det kan ikke være slik at rettighetene til enkelte, farlige kriminelle skal gå foran statens mulighet til effektivt å sikre trygghet.

Hvorfor lyver de?

Arbeiderpartiet lyver av to grunner. De vet at de må samarbeide med Rødt, MDG og SV for å få makten i Norge om de skulle vinne valget. Rødt ønsker 100.000 flyktninger over fem år. MDG vil reversere alle innstramninger og åpne grensene. SV mener at Sverige er et lysende eksempel i Europa på velgjennomført asylpolitikk. Et regjeringsskifte til Ap vil føre til økt asylinnvandring og nye innvandringseksperiment som vi ikke vet utfallet av. Bare Rødts forslag alene vil koste over 70 milliarder over fem år. Innvandringen alene vil spise opp Arbeiderpartiets skatte- og avgiftsøkning for vanlige folk.

Den andre grunnen er at Ap begynner å bli desperate. De vet ikke hva de skal gjøre, og da er det enkleste å angripe Frp og meg. Sannheten er den at de ikke vil snakke om egen politikk, fordi de vil føre en mer liberal asyl- og innvandringspolitikk. Hva vil skje neste gang mediene lager mye press på politikerne – vil Ap da også invitere 10.000 nye flyktninger som fører til over 31.000 asylsøkere, akkurat som vi så i 2015?

Selv om asylinnvandringen er under kontroll til Norge nå – og det er jeg glad for, er det stor familieinnvandring til Norge. Som ABC Nyheter avdekket er det første halvår kommet nært 10.000 ikke-vestlige innvandrere til Norge. En av grunnene til dette er at Ap og Sp stemte ned innstramninger i familiegjenforeningspolitikken, og har vedtatt å opprettholde særfordelene for flyktninger i folketrygden.

Dette er både sterke signaler, og løssluppen politikk som fører til at ikke-vestlige kommer til Norge og får det meste finansiert av staten, fremfor at med vår politikk måtte de som henter familien faktisk være i stand til å forsørge familien først. Det mener jeg bare skulle mangle.

De siste dagene blir tøffe. Valget er rett rundt hjørnet, og Ap har satt igang valgkampmaskineriet sitt for å sverte, lyve og drive med propaganda. Nå håper jeg alle dere som støtter Frp eller meg står opp i denne kampen og sørger for at vi vinner dette valget. Fem målinger på rad har vist fremgang for Frp og ikke-sosialistisk flertall. Det er bra, og viser at valgseier er innenfor rekkevidde.

Nå må vi bare stå på de siste dagene!

Hilsen

Sylvi

51 kommentarer om “Arbeiderpartiets løgnkampanje

 1. AP har tatt skrittet fra et ansvarlig parti til et populistisk parti under Jonas Gahr Støre. Det er trist. Forsetter de på samme måte i en regjering med SP, SV, MPG og Rødt – kan de neste fire årene bli historiske – med store negative langsiktige konsekvenser for Norge og de som trenger hjelp i den tredje verden.
  Det er merkelig at det ikke nesten ikke finnes fnugg av integritet i «den fjerde statsmakt»: VG, Aftenposten(Stanghelle) og resten av menasjeriet bruker media skamløst til å videreformidle løgner og uhyrligheter (William Nygaard).
  Jeg håper du greier å stå i stormen. Jeg tror du har mye støtte blant folk som er i stand til å tenke selv.

  Likt av 2 personer

 2. Godt og utfyllende oppklaring til rette tidspunkt for de som ikke har fått det med seg allerede. Har sett hva som skjer fra dag til dag og de løgnene du refererer til. Håper det går veien de siste dagene før valget👍

  Likt av 2 personer

 3. +Veldig bra Sylvi. Du har veldig stor støtte, ikke bare av oss ikke-sosialister, men også fra en del Ap-er, men de tørr ikke si det. Hilde Stoltenberg i Eidsvoll klarte ikke ap lenger og er nå FrPer! Også i Eidsvoll driver Ap med leserinnlegg som er fulle av usannheter. Det er utrolig hvor langt ned de er villige til å gå med sine løgner

  Likt av 2 personer

 4. Veldig bra. Don’t ever give your valuable work. I admire you and your opinions. You are making the necessary difference. And taking important learnings from other neighbour countries as UK and Sweden. Stå på.

  Likt av 2 personer

 5. Klar tale Sylvi 💖👌👏👍 😊 du er ei modig og tøff kvinne , ei jordnær og godt menneske som står imot all skittkasting fra andre , du kaller en spade for en spade , får gjort jobben NU 👌 ikke om 2 til 4 år , det er den store forskjellen til dei andre politikerene i Norge . Ha ei fin uke med dine 💕👏😊 Godt valg 11 sep 2017 😊

  Likt av 2 personer

 6. Jeg meldte meg inn i FRP for å vise min støtte til den jobben du gjør, så du er den direkte årsaken til at FRP fikk ett nytt medlem. Stå på videre, den jobben du gjør er formidabel!

  Likt av 2 personer

 7. Kommentar : oljeboring i nord , Lofoten og Vesterålen er matfatet vårt . Oljeboring i havområdene utenfor Lofoten og Vesterålen og Senja er omstridt politisk sak i Norge . Diskusjonen om hvorvidt det skal åpnes for oljeboring . Som tidligere nordlending , kan det bores andre steder utenfor norskekysten , og ikke der matfatet i Lofoten / Vesterålen er ! Ha en fin uke Sylvi med dine 💕👏😊 Godt valg for Frp 11 sep 2017 . Hilsen fra vakre Sunnmøre🏞🏔 med fint høstvær ☉🏙👍👌😊

  Likt av 2 personer

 8. Når Ap blir så desperate at de tur til løgn om Sylvi Listhaug,ja, da skjønner jo de fleste av oss hva det betyr
  .snakk om å være barnslige, de burde kanskje feie for egen dør,tror vel det er nok av grums og usannheter der
  Lykke til Sylvi Listhaug!👍❤

  Likt av 1 person

 9. Synest du gjør ein fantastisk jobb eg. Folk flest som har fulgt litt med på debattane som har vert har vel også sett kor desperate Støre&co har blitt etterhvert. Me kan jo ikke ha ein statsminister og regjering som vil fortsetta å gi utleninger bedre hjelp enn Nordmenn/kvinner. Synest det er helt forkastelig at folk som aldri har betalt ei krone i skatt faktisk får mye bedre rettigheter og ikke minst service av NAV enn våre egne gamle. Dette er skammelig og det må me få en slutt på. Tror nok at AP hadde gjort lurt i å hjelpa Frp med å få igjennom dine forslag,men så smarte var de ikke og det er nok en av grunnene til at de har mista så mange velgere. Håper bare de mister så mange at det ikke hjelper uansett hvor mange støttespillere de får. Håper selvfølgelig at Frp og Høyre heller ikke trenger hjelp av Venstre og Krf for å danne regjering denne gangen. Det hadde jo blitt så mye,mye lettere uten dem.

  Likt av 1 person

 10. Støtter deg fullt ut Sylvi. Det er skremmende å se hva du må ta imot av såkalt seriøse politikere og andre bedrevitere på venstresiden. Håper du og din mann rir av stormen.

  Likt av 1 person

 11. Ingen er uenig i at saker skal diskuteres, Sylvi Listhaug, det er måten du velger dine ord på når du skal få fram dine poeng som ryster. Det er det som er gjenstand for debatten om et kaldere samfunn og ikke din rett til å ha meniger. Du bruker samme frp retorikk som Carl I Hagen var ekspert på, nemlig å innta martyrrollen. Selv om du er direkte og sier at folk lyver så betyr det ikke at du innehar sannheten . Det er ikke synd på hverken den ene eller den andre politikeren her i Norge. Dere har makt og burde være klok og ydmyk i forhold til en oppgaven du/ dere er satt til.

  Liker

 12. Hei.Sylvi. Du er en lysende stjerne i et mørkt politisk landskap.Du skulle vært klonet 10 million ganger.De fleste andre politikkerene er kun opptatt av karriere og en skattefri internasjonal stilling.De ewr ikke opptatt av norges ve og vel.De er kun opptatt av å fiske stemmer ved valg.Ha en fin dag Sylvi og måtte valget gå vår vei.

  Likt av 1 person

 13. Just look at that APE. guy, I’ like that, APE = Monkey. LOL. well, just look at his face, is that a guy you think you can trust.? This move against Sylvi, and FRP tell’s you exactly what type of guy he is. Killary did the same here, She spent $.3.B. only to fight TRUMP, No agenda. Ewen with 25.M. fake votes she lost.

  Liker

 14. Jeg oppfatter Arbeiderpartiet som et parti som søker makt for maktens skyld. At lederne er beruset av makt.

  Når det gjelder deg, Sylvi, så formidler du en følelse av at du er genuint opptatt av samfunnet. At du ønsker å forandre til det beste for landet og dets innbyggere. Det er sjeldent å se.

  Mht til AP’s ledere får jeg en følelse av at de bruker politikken som et springbrett til internasjonal karriere. De inngir ingen sterk bevissthet av å tjene samfunnet og sine velgere. Jeg oppfatter heller ingen ydmykhet blandt lederne i AP om å være folkets utsendte. Det er profesjonen politikk de higer etter – dvs å gjøre politisk karriere. Det er det inntrykket jeg sitter igjen med.

  Jeg har forhåndsstemt og falt ned på FrP denne gangen. Ene og alene grunnet innvandringen som jeg mener er kommet helt ut av kontroll over hele det europeiske kontinentet. Jeg oppfatter også teknokratene i EU som om de har mistet evnen til å lede – om de noen gang har hatt den evnen. Å lede i gode tider er noe ganske annet enn i dårlige tider.

  Jeg tror folk flest ønsker tydelighet på hvilken retning politikken fører landet inn i fremtiden. Jeg oppfatter at de fleste politikere idag ikke forteller sannheten om konsekvenser av den politikken de fører. Dvs at den vanlige borger blir ført bak lyset. Jeg tror mange som tar velferden som en selvfølge vil bli negativt overrasket i fremtiden. Jeg tror også få evner å se de kulturelle spenningene vi vil få dersom innvandring og gjenforening fortsetter i samme tempo til Europa som idag.

  Mine ord er en tilbakemelding til deg først og fremt for å fortelle deg at din innsats er verdifull og verdsatt. Men også at på grunn av deg får ditt parti min stemme. Godt valg og lykke til.

  Likt av 1 person

  • Du kan jo ta en titt på Leger uten Grenser sin side, så får du vite litt mer om hvordan det ser ut utenfor det europeiske kontinentet. Om det nå skulle være av interesse og om en tror at alt henger sammen med alt og at det spiller en rolle for oss hvordan andre har det…. Men den som vil kan selvfølgelig krysse fingre/lukke øynene og vie hele sin oppmerksomhet til alle små og store problemer i vår egen lille andedam. Som om den ikke hang sammen med alle de andre andedammene.

   Liker

 15. Men kjære Sylvi. Jeg respekterer det du står for, det du mener. Men nå er det også veldig mange nordmenn som mener du har gått for langt. Jeg er selv kristen, og jeg reagerer sterkt på måten du uttrykker deg på, som mange av oss nå gjør. Jeg stemmer blått, ikke Frp, men respekterer ditt parti. Men nå er det veldig mange i Høyre som også reagerer, du må komme med noe annet en frykt og skremselspropaganda. Innvandringpolitikken er de fleste partier enige om, du kan ikke ta æren for den. Så hvorfor fortsetter du sette alle innvandrere i en gruppe, hvorfor snakker du ikke om annet en hijab muslimer, ekstrem islamister. De fleste kriminelle utlendingene i norske fengsler, kommer ikke fra muslimske land, Hvorfor snakker du ikke om de fra Romania og Polen, de som topper statestikken i norske fengsler? Hør litt på hva mange i nå prøver si deg, mange ønsker ikke slike politikere i vårt land.Tar du overhode ikke noe selvkritikk, tenker du alle vi som reagerer tar feil og du rett?Jeg ber deg pent, ta deg noen minutter for deg selv og tenk, kanskje det er noe i dette? Hvorfor reagerer folk på hva jeg sier og hva reagerer de på? Du er ikke bare Frp sin integeringsminister, du er min og hele norges minister, så bør du ikke høre på oss andre også?

  Liker

 16. Karin;
  Jeg er veldig glad hvis hun ikke lytter for mye til deg, og dine like. Du skjønner at i motsetning til deg/dere, så har hun satt seg inn i og har fått med seg hva ideologien Islam innebærer.
  Jeg synes ikke hun uttrykker seg annet enn saklig, og forholder seg til fakta uten å pakke den inn i ett forsøk på å ufarliggjøre ett hvert utsagn.
  Du og dine like vil ikke diskutere innvandring, dere angriper gang på gang person og ikke sak.
  Lederen i ditt parti Høyre sitt knefall for islamistene i Valhall viser ditt parti Høyres sitt sanne ansikt. Med sin opptreden der, og sleikingen av islamistiske menn oppetter ryggen, gir hun aksept for hvordan disse opptrer i Norge. Kvinner (og små barn), flesteparten politisk kledd i enten hijab, nikab eller burka bak et forheng bakerst i salen. Det muslimske brorskapet kunne ikke fått en bedre aksept for sin islamistiske ideologi enn den din leder og vår statsminister gav dem. Mange reagerte veldig negativt på den opptredenen, og akkurat der var hun vel bare Høyre sin leder og ikke min/vår alles statsminister?
  Før du kritiserer Listhaug neste gang, sett deg inn i problematikken og diskuter sak, ikke person!

  Likt av 1 person

  • Hvordan vet du hvor mye andre har satt seg inn i saken? Din aggressive tone gjør jo ikke annet enn å bekrefte det Karin sier. Som du selv så tydelig uttrykte det i en annen kommentar: Skjerp deg! 😉

   Liker

 17. Har lagt merke til på bl.a. facebook at hver gang de som åpenbart hater FrP og partiets politikere skal dokumentere sine påstander, legger de ved linker til nettopp MSM og de artiklene hvor løgnene forekommer. Få eller ingen gidder å oppsøke politikernes facebooksider, blogger eller nettsidene til document.no eller HRS. Frustrerende nok er det samtidig disse som i størst grad har behov for en pause fra ekkokammeret som etablerte media utgjør.

  Likt av 1 person

 18. Hei, Sylvi, Stå på videre! Det er imidlertid et ytterst viktig moment som jeg synes ikke fremkommer i debatten om flyktninger og som jeg skulle ønske du ville markere i din argumentasjon. Jeg har selv tatt det opp i lokalpressen hvor jeg bor og senest i Apostens «kortkommentar» den 4. sept.:

  Fra noe som for noen år siden kunne håndteres rimelig greit ut fra «kristen nestekjærlighet» til det vi ser i dag som et nærmest uoverkommelig konglomerat av problemstillinger som krever nytenkning, er det et hav av avstand, men «godhetstyrannene» lever i en annen verden. Her snakker vi ikke om den ene barmhjertige samaritanen og det ene ulykkelige offeret, men om en så godt som verdensomspennende katastrofe suppplert av naturkreftenes ville herjinger. Løsningen, om den i det hele tatt finnes, ligger ikke først og fremst i medfølelse, men i politisk handling som i størst mulig grad kan bety en lettelse i situasjonen for et størst antall mennesker som sikrer dem trygghet, tak over hodet, mat, skole for barna. Ikke nødvendigvis på første klasse i et vestlig land, men så nær hjemlandet og deres kultur som mulig. Flyktningehjelpen v/Jan Egeland, ber i et rundskriv om støtte til nettopp slike prosjekter. Hvor er norske myndigheter i denne sammenheng? Hadde ikke EU planer om å stoppe de vanvittige båttransportene over Middelhavet i regi av menneskesmuglere med retur til det afrikanske kontinentet de kommer fra, for internering? Hvor står dette prosjektet? Jeg tror den gud du tror på ville sette pris på langt mer realistiske virkemidler enn det Norge/Europa/verden så langt har klart å frembringe

  Liker

 19. Hei Sylvi! Synes det bedrøvelig at enhver debatt du deltar i skal handle om din retorikk. Jeg ønsker å lytte til politiske diskusjoner.

  Du kan ta lufta ut av AP/Giske dersom du på en eller annen måte kan imøtegå kritikken. Selv om mange av dine uttalelser er tatt ut av sin sammenheng, vridd og vrengt på så mener jeg at du kan ta lufta ut ved å f.eks. si at du ser at noe av det du sier kan skape splid slik media velger å fremstille det – for fremtiden vil du være nøyeremed å vurdere ordvalget du bruker for å få frem ditt budskap.

  På den måten får du parkert diskusjonen og snappet noen flere velgere.

  Liker

 20. din feite kjerring. Du er ikke et forbilde for noen og stakkars barna dine som må bo med deg. Du bare hater din rasistiske merr.

  Liker

 21. Jeg gidder bare kommentere påstand 1. Din retorikk er slik at du skaper et kaldere samfunn. Retorikken, altså måten du uttrykker deg på, har en virkning på folk som leser/hører det du sier. Å si at min tolkning av ditt buddskap er feil, blir bare tøv. Feilen ligger hos deg, som velger en form som kanskje dekker over det du vil si. Altså: Når du mener at du blir feiltolket, må du gå i deg selv og tenke over om du uttrykker deg på en riktig måte. Du har en yrkesbakgrunn som skulle tilsi at du visste at måten du sier ting på, er like viktig som, eller viktigere enn hva du sier. Derfor tror jeg faktisk at Arbeiderpartiet har rett når de sier at du skaper et kaldere samfunn.

  Liker

  • Du føyer deg fint inn i den lange rekken med personangrep fra folk på venstresiden. Absolutt null sak, kun på person. Skjerp deg!

   Liker

   • Nå er det vel Listhaug selv som legger opp til å diskutere person her siden temaet for teksten hennes er hva hun har sagt og ikke sagt. Men Mauritzen faller ikke for fristelsen. Han skriver ikke om Listhaug som person, han skriver om hennes retorikk, og det er altså ikke noe ekstra etternavn, men en sak som ikke handler om hva en sier, men hvordan en sier det. Kanskje ukjent tema for mange, men Listhaug som tidligere fikk betalt for å påvirke folks meninger forstår nok hva det dreier seg om 😉 Kanskje det rett og slett er du som må skjerpe kommentarene dine – kan virke som du ikke riktig legger nok arbeid i dem, men tar det litt for mye på gammel vane 😉

    Liker

 22. Du skriver om «sannhet». Men det finnes jo ikke ÉN sannhet – da hadde det ikle vært mye vits i å drive politikk eller å ha forskjellige partier. Du beskriver hva som er sant for deg. Andre ser virkeligheten fra en annen vinkel eller legger vekt på andre forhold. Det kaller du å lyve. Jeg tror det er farlig å tro at det en selv tror på er sannheten. Farlig, og litt umodent. Kanskje er det derfor du ikke synes å forstå hvordan du virker på dem som ikke deler din virkelighetsoppfatning?

  Liker

   • Skjønner jo at det faller deg tungt for brystet at hun klart og tydelig beskyller arbeiderpartiet for å fare med løgnkampanje! Det er klare ord for pengene, og ikke skjønner jeg hvordan dette skal kunne sies på en annen måte. Dere farer med løgn!
    Siste innslaget som igjen bare bekrefter at Listhaug snskker sant er AUF sin nedrige video som de slettet. Men ikke før den var riktig godt spredd ut på nettet.

    Liker

 23. Hei Sylvi. Du gjør en kjempejobb, stå på og aldri gi deg! Vi folket trenger en suveren politiker som deg, som kan ta vare på folket og som står opp for norske verdier.
  Du er sterk Sylvi.
  Vi ser gjennom media galskapen som herjer og driver med propaganda.

  Liker

 24. Listhaug du er helt latterlig. Jeg blir rett og slett kvalm av deg. Jeg sitter her og ser på debatten din mot Fahad Qureshi og jeg er helt sjokkert! Du sier at du vil forby bruk av hijab på skolen pga du kommer med spekulasjoner om at små muslimske jenter ikke bruker det frivillig. Du kan jo ikke vite intensjonen deres bak hodeplagget eller hvorfor de bruker det. Det at du vil forby muslimske unge jenter som er kjempe engasjerte i Islam i å bruke hijab, er akkurat like forferdelig som at foreldre tvinger dem til å bruke det. Jeg selv som en kristen kvinne som er født og oppvokst i norge synes dette er helt latterlig. Man skal jo få lov til å bruke hva man vil herregud. Det er jo bare et hodeplagg. Du sier så mye tull og undertrykker muslimer imens du sitter å klager på at han «undertrykker» kvinner som er totalt feil. Du gjør samfunnet til et kaldere sted og bare skaper mer konflikter og hat mellom folket. Skulle ønske vi alle bare kunne askeptere hverandre, ihvertfall i 2017 og heller diskutere om viktigere ting enn hva mennesker har på seg!

  Liker

 25. Og måten hun prøver å få Qureshi til å virke som en drittsekk på. Du visste godt i forkant Sylvi at han ikke kan håndhilse kvinner, du ville bare lage oppstyr. Sier at han ikke viser respekt, han tok jo med blomster og beklagde i det han fortalte hvorfor han ikke kan håndhilse deg. Du er helt absurd

  Liker

 26. Kengeru, hvem er det du refererer til når du skriver «De»? Denne mannen som likte disse bildene kan være en kristen nordmann. Du vet ikke hvem står bak skjermen. Eller om de utgir seg for å være den de har skrevet at de er. Du var jo innom og så på videoen du selv og bla gjennom siden hans/hennes, er ikke du en trussel for Norge da?:)

  Liker

 27. Buhu Sylvi,det eneste offeret i mediene er faen meg hele Norge,du er sammen med oss. Dere ødelegger for dere selv ved å ikke forklare befolkningen hva eiendomskatten kommer til å gjøre,vent til befolkningen vokner og ser virkningene deres. Grunnleggende algebra tilsier at du må legge noe tilbake. Og når befolkningen innser at eiendomsskatt er ett must er det på hodet og ræva ut,lykke til med å finne jobb deretter.

  Liker

Kommentarer er stengt.